tirsdag 31. mai 2011

Utstillingshelg i Tromsø

Mens jeg var sørpå med jobben i over ei uke, dro mine kjempeflinke forverter Karina og Agnethe til Tromsø og stilte Nætti (Barbunies Nurse Chapel), Ecco (High Style z Dixie) og Fonzy (Barbunies Captain James T Kirk). Nætti og Fonzy stilte i valp 6-9 mnd. Og det gikk veldig bra! Første dagen ble Nætti BIR og BIG 3, og neste dag ble Fonzy BIR og BIG 2 :-)) Jeg er så stolt av mine dyktige forverter/valpekjøpere. Vi gleder oss masse til å dra på Lofotutstillinga sammen i august. Da stiller Nætti og Fonzy i juniorklasse. Det blir spennende. Ecco var etter denne dommerens smak for hvit og hadde for lang pels oppå ryggen. De svakhetene som jeg klart ser at han har, ble ikke nevnt. Han fikk Very Good.
Her er bilde fra BIR og BIM på lørdag

Agnethe og Fonzy i aksjon
 Nætti 7 mnd
 Nætti
og til sist et bilde i "to bein" - spilloppmakeren Nætti :-)

mandag 16. mai 2011

Skay BIR i Øverkalix

Siden Skay var påmeldt i Øverkalix, og hun siden skal stilles forskjellige plasser i Sverige og Finland, og jeg samtidig skulle hente min nye valp fra Anne-Marie valgte Karina og jeg å ta turen til Kalix i helga. Det var ei meget hektisk helg, men SÅÅÅ morsomt :-) Det var 8 svarte dverger påmeldt og Skay slo dem alle :-)
Anne-Marie stilte Skay, tusen takk :-) BIM ble Ch Perfect Touch When It Matters, Åsa Larsson. Tusen takk Åsa for bildet.